Linkbuilding uitbesteden

Kies het pakket wat bij jouw strategie past. Niet zeker?

Neem dan contact dan kun je je linkbuilding uitbesteden bij Powerseo.

 

LInkbuilden uitbesteden robot

Veelgestelde vragen over linkbuilding uitbesteden

Wat is een linkbuilding tier bij linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding is een onderdeel van SEO wat op zijn beurt weer een onderdeel is van de totale online marketing van een bedrijf.

Een tier is een laag van links die bestaat uit een aantal pagina’s die aangemaakt worden door PowerSEO.

De pagina’s bevatten links naar de url van de site die wordt getarget, maar ze linken ook naar elkaar in sommige gevallen bij linkbuilding uitbesteden bij derden.

Google of generiek gezegd een zoekmachine telt het aantal links naar een site als soort stemmen voor de content die op je pagina staat. Je site heeft dan op autoritair gebied een streepje voor.

Een marketeer doet linkbuilding aanvullend op de SEO wat op de site van de klant zelf gebeurt.

Wat voor links zijn het bij deze linkbuilding?

Als je linkbuilding uitbesteden wilt dan worden de links aangemaakt op domeinen met goede autoriteit.

Er word aan elke pagina die aangemaakt word unieke content (teksten) toegevoegd zodat de link die we plaatsen ook daadwerkelijk relevant is voor Google. Hij lijken blogs en daar houd Google over het algemeen van.

Wat heb ik aan indexatie als ik linkbuilding uitbesteden wil?

Als de pagina’s uit een tier worden geindexeerd zal Google de sites sneller zien en ze dus ook sneller meetellen in de rangorde. Heb je haast? Dan is het verstandig om dit te kiezen.

Wat is een target site bij linkbuilding uitbesteden?

Een doelsite is een website waar je link building campagne op gericht is. In de meeste gevallen is dat een blog, nieuwssite of forum. Als je linkbuilding uitbesteden wilt dan moet je een lijst van doelsites hebben, zodat de bouwer weet waar hij de links naartoe moet sturen en ook zodat andere mensen die sites kunnen vinden als ze willen linkbuilding willen lanceren naar je site op een ander manier.

Hoeveel doelsites met content zijn genoeg voor je geld bij linkbuilding uitbesteden?

Dat hangt van het project af. Voor sommige campagnes waar het alleen maar om link authority building ging waren er maar 2-3 nodig, terwijl sommige projecten voor directory inzendingen 100+ doelsites vereisten.

Als je linkbuilding uitbesteden wilt, zorg er dan voor dat iedereen weet hoeveel doelsites er nodig zijn, of het nu om blogs of om directory inzendingen gaat. Kwantiteit en kwaliteit spelen beiden een rol hierin maar het is belangrijk om niet de linkbuilding als spam te laten overkomen door het allemaal in 1 keer te gaan doen.

Werkt dit linkbuilding systeem altijd als ik de linkbuilding uitbesteden ga?

Er zijn nooit garanties dat je gaat ranken op het internet. Daarvoor zijn er te veel variabelen waar je rekening mee moet houden. Daarom doet PowerSEO eerst een scan van je pagina om te zien hoe hoog de kans is dat het doel behaald word.

Om de transparantie hoog te houden: Dit systeem zich keer op keer bewezen en heeft het al velen geholpen om hoger te komen in Google, maar is niet een wondermiddel. Soms werkt linkbuilding niet door onverklaarbare redenen. Je kunt je dan beter richten op een ander zoekwoord.

Wat kost link building?

Het korte antwoord is: dat hangt ervan af. Er zijn veel variabelen die in je linkbuilding campagnes meespelen en die de prijs van de diensten enorm kunnen beïnvloeden.

Hier zijn slechts een paar variabelen die de kosten beïnvloeden voor elke linkbuilding campagne die je wilt doen:

  1. Hoeveel links je wilt bouwen?
  2. Welke kwaliteit backlinks je wilt?
  3. Hoe snel je die backlinks wilt?
  4. Waar je die links vandaan wilt?
  5. De locatie van de link bouwer?
  6. Zijn er speciale eisen voor de linkbuilding campagne?

Wat is een goede backlink?

De autoriteit of pagerank is een van de belangrijkste aspecten om de beste backlink voor je geld te krijgen. Een meer gezaghebbende site zal over het algemeen in staat zijn een betere kwaliteit link af te geven. Vaak echter zullen de meer gezaghebbende sites meer voor hun diensten kunnen vragen.

Wat is mijn Domeinautoriteit?

Dit is een maatstaf voor de kracht van je domein. Hij staat op een schaal van 100 punten en is gebaseerd op gegevens van gebruikers van Moz’s toolbar. Dit betekent dat hij niet perfect is, maar we vertrouwen er meer op dan op de meeste andere metingen.

Hoeveel tijd kost linkbuilding?

Sinds de Penguin update zeggen sommigen dat link building dood is. Anderen zien meer succes dan ooit tevoren bij het bouwen van links voor hun cliënten. Uit mijn ervaring blijkt dat linkbuilding tijdrovender is dan ooit tevoren. Als je linkbuilding uitbesteed kost het je weinig tijd maar geld.

Als je het zelf doet dan moet je denken aan een dag in de week dat je bezig bent met het vinden van linkbuilding mogelijkheden en uitvoeren van de linkbuilding.

Wat is een backlink profiel?

Een backlink profiel is een verzameling backlinks die naar je website wijzen, en vertelt je waar ze vandaan komen en hoe waardevol ze zijn. Hoe meer links je hebt die van gerenommeerde bronnen komen, hoe beter zie het als een stem van vertrouwen in je site.

Hoeveel backlinks heeft mijn website?

Om er achter te komen hoeveel backlinks je website heeft , biedt Google een handig hulpmiddel dat Search Console heet. Om het hulpmiddel te openen moet je ingelogd zijn op je Google account. Als je ingelogd bent bezoek dan deze link https://search.google.com/search-console/ en meld je je website aan bij Search console. Na een paar dagen kun je daar zien waar je backlinks vandaan komen en hoeveel backlinks je hebt.

 

Wat als ik linkbuilding uitbesteden niet wil en liever zelf linkbuilding wil doen?

Er zijn diverse bronnen online beschikbaar om je te leren hoe je linkbuilding moet doen. Houd rekening met dat het veel tijd en moeite kost om linkbuilding te doen.

Wat is het verschil tussen zelf doen en linkbuilding uitbesteden aan Powerseo?

PowerSEO heeft een unieke linkbuilding tactiek ontwikkeld die in Nederland niet op grote schaal word toegepast. De linkbuilding uitbesteden aan PowerSEO heeft dus als voordeel dat de strategie niet word ontdekt door Google omdat de linkbuilding strategie te onbekend is in de wereld.

15 faq tips over linkbuilding zelf doen als je linkbuilding uitbesteden niet wilt

1. Identificeer je publiek en bepaal welk soort links voor hen het meest waardevol zou zijn.

Als je een goed artikel wilt schrijven, moet je je publiek identificeren en begrijpen welk soort links voor hen het meest waardevol zou zijn. Als je niet zeker weet wie je publiek is, weet dan gewoon dat er een groot aantal mensen online is.

Wat voor content moet ik hebben als ik niet uitbesteed?

Er zijn veel verschillende soorten inhoud die verschillende publieksgroepen aantrekken. Om te bepalen welk type link voor je specifieke publiek het meest waardevol zou zijn, moet je veel ervaring op dit gebied hebben en veel onderzoek doen naar wat in het verleden succesvol is geweest voor andere websites op een soortgelijk gebied.

Analyseer dus je concurrenten die al lange tijd aanwezig zijn online. Deze vorm van zoekmachineoptimalisatie is eigenlijk wel de basis.

2. Onderzoek je concurrentie en kijk wat voor soort links zij verwerven.

De beste manier om de links van je concurrent te analyseren is met een tool als Majestic of Ahrefs. Deze hulpmiddelen tonen je het totale aantal links dat je concurrentie heeft, en ook de autoriteit van die links. Deze informatie kan je helpen bepalen welke soorten links het meest waardevol zijn voor je publiek en welke soorten links je concurrentie verwerft.

Wat doet de concurrentie met backlinks?

Je kunt deze hulpmiddelen ook gebruiken om te zien welke websites naar je concurrentie linken. Dit kan je helpen potentiële linkpartners voor je eigen website te identificeren.

3. Zoek websites van hoge kwaliteit in je branche die relevant zijn voor je publiek en reik ze de hand voor een link partnerschap.

Een manier om websites van hoge kwaliteit in je industrie te vinden die relevant zijn voor je publiek is door een tool als Majestic of Ahrefs te gebruiken. Deze websites geven een kwaliteitsscore aan websites.

Er zijn veel plaatsen waar je websites kunt vinden die misschien geïnteresseerd zijn om naar je te linken. Een ander goed hulpmiddel om relevante linkpartners te vinden is de Open Site Explorer . Dit laat je zien welke pagina’s op de site van je concurrent de meeste links krijgen.

4. Publiceer goede inhoud die op natuurlijke wijze links van andere websites zal aantrekken.

Als je links naar je website wilt aantrekken, moet je goede inhoud publiceren. Kwaliteitsinhoud is de sleutel om mensen naar je website te laten linken. Dit komt omdat mensen alleen naar websites linken die ze nuttig en interessant vinden

Dus hoe maak je goede inhoud? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, maar er zijn wel een paar dingen die je kunt doen om je kansen op het maken van inhoud die links aantrekt te vergroten

Ten eerste, zorg ervoor dat je inhoud origineel is en relevant voor je publiek. Zorg er ook voor dat het goed geschreven is en gemakkelijk te begrijpen. En zorg er tenslotte voor dat het regelmatig wordt bijgewerkt, zodat mensen een reden hebben om terug te komen en je website te bekijken.

5. Stuur je inhoud naar populaire artikel directories en social bookmarking sites.

Dit is een oude, maar een goede. Als je nog niet op de hoogte bent van artikel directory’s zoals ezinearticles.com, ga ze dan nu bekijken. Het is een van de beste manieren om gratis verkeer en links voor je website te krijgen!

Het mooie is dat mensen je link moeten vermelden als ze je tekst over willen nemen.

6. Gebruik effectieve SEO-tactieken om de zichtbaarheid van je website en inhoud te vergroten.

SEO is de praktijk van het optimaliseren van een website om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines. Er zijn veel verschillende SEO tactieken, maar enkele van de meest effectieve zijn het optimaliseren van je website inhoud, het strategisch gebruiken van trefwoorden, en het bouwen van links naar je website.

7. Neem deel aan online forums en discussiegroepen die met je bedrijfstak te maken hebben.

Online forums en discussiegroepen kunnen een geweldige manier zijn om links naar je website op te bouwen.

Door deel te nemen aan discussies en waardevolle informatie te geven, kun je niet alleen bezoekers naar je website lokken, maar ook relaties opbouwen met andere website-eigenaars die geïnteresseerd kunnen zijn in het linken naar je site. Zorg er alleen voor dat je de forumregels en richtlijnen volgt, en geef altijd waardevolle inhoud die nuttig is voor anderen.

8. Houd een blogcarnaval of stuur je beste artikelen in naar een roundup.

Een blog carnaval is een soort link party waar bloggers hun beste artikelen over een discussie-onderwerp insturen. Een blog carnaval zou bijvoorbeeld een maandelijks evenement kunnen zijn waar bloggers hun favoriete artikelen over het ontwerpen van een ecommerce website insturen.

Om je artikel in de carnaval roundup te laten opnemen, moet je het vóór de sluitingsdatum insturen naar de blog die het evenement organiseert. Als alle inzendingen verzameld en op het gastblog gepubliceerd zijn, kunnen lezers op je artikel stemmen als hun favoriet. De winnaar krijgt een prijs en wat extra publiciteit!

9. Geef gratis spullen weg om links aan te trekken van websites die naar je concurrentie linken.

Een manier om links naar je website te krijgen is door gratis spullen weg te geven. Dit kan in de vorm van gratis e-boeken, software, sjablonen, of andere downloadbare goodies.

Om je kansen op het krijgen van links te vergroten, zorg je ervoor dat je freebies van hoge kwaliteit en nuttig zijn. Je kunt ook aangepaste versies van je freebies aanbieden aan website eigenaren die geïnteresseerd zijn in het linken naar je site.

10. Zoek een paar relevante plaatselijke directories en stuur je website of inhoud in ter beoordeling.

Een lokale directory in Nederland is Startpagina.nl en de vele kloons die deze site heeft. Probeer een paar relevante plaatselijke directories te vinden en dien je website ter beoordeling in. Sommige aanvaarden gratis vermeldingen, maar sommige kunnen betaling vragen.

11. Bouw zakenrelaties op met andere webmasters in je bedrijfstak en probeer samen links te verwerven van verwante sites

Deze strategie kan heel effectief zijn, vooral als je probeert een link te krijgen van een website die een hogere autoriteit of PageRank heeft dan je eigen.

Je kunt proberen andere website-eigenaren te benaderen en aan te bieden een backlink met hen te ruilen. Sommige website-eigenaars kunnen geld vragen voor de link, maar in de meeste omstandigheden is onderhandelen mogelijk

12. Deel gastbijdragen op verwante blogs waar je binnen de bijdrage een link terug naar je website of blog kunt plaatsen

Gastbijdragen kunnen een geweldige manier zijn om je website of blog onder de aandacht te brengen, en om links op te bouwen. Als je een gastbericht voor een andere blog schrijft, zorg er dan voor dat je in het bericht een link terug naar je website of blog opneemt.

13. Netwerk offline en ontmoet mensen die backlinks naar je blog of website kunnen opleveren, zoals online experts en auteurs van verwante artikelen en boeken (netwerken kan echter ook online)

Offline netwerken kan een geweldige manier zijn om links te krijgen van verwante websites en blogs. Probeer industrie-evenementen of meetups bij te wonen, en netwerk met mensen die bij je industrie betrokken zijn.

Je kunt ook online netwerken door lid te worden van relevante forums en discussiegroepen, en deel te nemen aan discussies. Je kunt ook contact opnemen met online experts en auteurs van gerelateerde artikelen en boeken,

14. Schrijf goede persberichten die unieke, pakkende koppen bevatten als “Hoe te” of “Top 10” lijsten.

Een persbericht is een geweldige manier om exposure voor je website of blog te krijgen. Je kunt persberichten insturen naar kranten en andere online nieuwsbronnen.

Persberichten moeten unieke, pakkende koppen bevatten die de lezers vertellen wat ze van het lezen van het artikel gaan leren.

15. Zorg voor unieke, kwalitatieve inhoud op je website, zodat zoekmachines weten dat het waardevol is en je niet door Google bestraft wordt.

Een website van hoge kwaliteit die de lezers unieke en waardevolle informatie biedt, heeft meer kans om links van andere sites te krijgen. Om de ranking van je site op te krikken, zorg je ervoor dat je inhoud van hoge kwaliteit maakt, die goed geredigeerd is en vrij van grammaticale fouten.

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.

Power seo
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Bianca Jansen
Bianca Jansen
18:06 12 Dec 21
Ik kan power seo absoluut aanraden. Je krijgt waar je om vraagt. Bert is zeer betrokken en behulpzaam. En naast zijn werkzaamheden is er ook de nog de facebookgroep die zeer actief is, en waar je dagelijks waardevolle informatie uithaalt. Power seo is de beste keuze als je geheel of gedeeltelijk de seo wil uitbesteden.
Artisan Gifts
Artisan Gifts
12:13 12 Dec 21
De SEO technieken van dit bedrijf zijn zeer vernieuwend en een absolute aanrader!
Hanneke Joosen
Hanneke Joosen
10:30 13 Nov 21
Door Bert boek ik aanzienlijke resultaten. Op diverse zoekwoorden ben ik omhoog geschoten. Aanrader dus en een fijne bent met een zeer waardevolle Facebook groep.
Volgende beoordelingen
js_loader