Lokale SEO

Lokale SEO is een cruciaal onderdeel van lokale marketing. Het kan helpen de ranking in zoekmachines te verhogen en meer verkeer naar uw site te brengen. Als u op zoek bent naar lokale SEO diensten, dan is PowerSEO het beste bedrijf om te gebruiken! Hier zijn enkele van de voordelen die komen van lokale SEO:

  1. Verhoogde lokale rankings op Google
  2. Meer gerichte bezoekers
  3. Een hoger conversie percentage
Lokale SEO

Lokale Zoekmachine Optimalisatie

Verhoogde Lokale Rankings op Google

Als lokale SEO gedaan is, zal je site lokaal meer verkeer gaan aantrekken. Je zult ook een toename zien van plaatselijke zoekopdrachten die meer relevant zijn voor je bedrijf. Dat betekent dat meer mensen je site zullen bezoeken en interactie met je bedrijf zullen hebben!

Er zijn veel voordelen aan lokale SEO. Het kan helpen om lokale rankings te verhogen, meer verkeer naar je website te brengen, en een hoger conversiepercentage te creëren voor omzettingen van lokale zoekopdrachten.

Meer gerichte lokale bezoekers op je website

Als je gerichte bezoekers op je website krijgt dan wordt het voor jou een stuk gemakkelijker om ze in klanten om te zetten. Dit zal gebeuren omdat lokale SEO je website zichtbaarder en relevanter maakt voor plaatselijke zoekers, wat betekent dat ze ook echt zoeken naar wat je nu te bieden hebt.

Wanneer mensen online zoeken doen ze dat meestal door iets in te typen als “Timmerman Amsterdam”. Dit is een lokale zoekopdracht. Door jezelf zichtbaar te maken met lokale SEO zal de kans dat je een opdracht krijg via zo’n zoekopdracht vele malen hoger worden dan wanneer je niet zichtbaar bent of je richt op een generieke zoekopdracht zoals “timmerman”. Iemand in Limburg zal niet snel een timmerman uit Amsterdam inschakelen.

In de lokale zoekresultaten vind je lokale bedrijven, wat betekent dat je website concurreert met soortgelijke websites om de aandacht van een bezoeker te krijgen en hem op zijn link te doen klikken. Dit gebeurt als ze zich ook op plaatselijke klanten richten! Om te concurreren heb je lokale SEO van PowerSEO nodig.

Een hoger conversie percentage

Als je lokaal gevonden word dan word je conversie percentage ook hoger. We spreken over een conversie als bijvoorbeeld iemand contact opneemt via je website of als je iets verkoopt. Dit is volledig afhankelijk van wat jij wil dat ze doen. Als je Lokale SEO laat doen door PowerSEO dan stijgt je conversie percentage en krijg je meer lokale klanten.

Dit komt omdat lokale zoekresultaten meestal hoger in de organische ranglijsten staan dan ze zonder lokale SEO zouden staan. Omdat lokale zoekers vooral naar lokale bedrijven kijken, kun je hiervan profiteren door ze te geven wat ze willen zien: een lokaal bedrijf dat ook nog eens relevant is voor hun behoeften!

Lokale SEO is een investering. Niet een kostenpost

Normaal gesproken verdient lokale SEO zich dubbel dwars terug. Vaak is na de opstartperiode van 3 maanden een veel lagere inzet nodig om de ranking in de zoekmachines te behouden.

Geef uw lokale concurrenten het nakijken en begin vandaag nog.

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes.