SEO voor Jimdo

door | sep 16, 2021 | SEO | 0 Reacties

Power SEO logo robot

Je hebt uren besteed aan het perfectioneren van je website, maar hoe kun je ervoor zorgen dat deze zichtbaar is voor zoekmachines? Als je Jimdo op WordPress gebruikt, zijn er een paar SEO-overwegingen
De eerste overweging voor SEO met Jimdo zijn de serverinstellingen. Als je bijvoorbeeld een SSL-certificaat op je site hebt ingesteld, dan zal Google je site sneller indexeren dan zonder een SSL-certificaat. Je zou ook moeten overwegen om https:// protocol te gebruiken in plaats van http:// als je vanuit je blogposts of andere pagina’s naar externe sites linkt. Dit helpt waarschuwingen voor gemengde inhoud te vermijden en maakt uw site ook veiliger!
Als u links in uw berichten wilt opnemen, gebruik dan https:// in plaats van http://. Het is belangrijk dat alle links voor lokale seo het doen

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.

Power seo
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Bianca Jansen
Bianca Jansen
18:06 12 Dec 21
Ik kan power seo absoluut aanraden. Je krijgt waar je om vraagt. Bert is zeer betrokken en behulpzaam. En naast zijn werkzaamheden is er ook de nog de facebookgroep die zeer actief is, en waar je dagelijks waardevolle informatie uithaalt. Power seo is de beste keuze als je geheel of gedeeltelijk de seo wil uitbesteden.
Artisan Gifts
Artisan Gifts
12:13 12 Dec 21
De SEO technieken van dit bedrijf zijn zeer vernieuwend en een absolute aanrader!
Hanneke Joosen
Hanneke Joosen
10:30 13 Nov 21
Door Bert boek ik aanzienlijke resultaten. Op diverse zoekwoorden ben ik omhoog geschoten. Aanrader dus en een fijne bent met een zeer waardevolle Facebook groep.
Volgende beoordelingen
js_loader