google bedrijf openingstijden aanpassen

door | sep 18, 2021 | SEO | 0 Reacties

Power SEO logo robot

Met Google kunt u de openingstijden van uw bedrijf aanpassen, zodat mensen uw winkel ook kunnen vinden als ze niet in de buurt zijn. U kunt ook de zoekfuncties van Google gebruiken om een tijdstip voor een vergadering te vinden en te zien wat voor weer het daar zal zijn. De eerste stap is het configureren van uw algemene informatie-instellingen in Google Mijn Bedrijf. Ga vervolgens naar elke individuele service (Google Maps, Search Ads, etc.) en zorg ervoor dat uw openingstijden ook op die services zijn ingesteld. Als het goed wordt gedaan – deze aanpassing van openingstijden stelt Google-gebruikers in staat om hun dagen gemakkelijker te plannen met alle informatie die ze nodig hebben binnen handbereik.Je kunt hier meer over lezen op goo.gl/QwvGgU .## Google Mijn Bedrijf

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.

Power seo
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Bianca Jansen
Bianca Jansen
18:06 12 Dec 21
Ik kan power seo absoluut aanraden. Je krijgt waar je om vraagt. Bert is zeer betrokken en behulpzaam. En naast zijn werkzaamheden is er ook de nog de facebookgroep die zeer actief is, en waar je dagelijks waardevolle informatie uithaalt. Power seo is de beste keuze als je geheel of gedeeltelijk de seo wil uitbesteden.
Artisan Gifts
Artisan Gifts
12:13 12 Dec 21
De SEO technieken van dit bedrijf zijn zeer vernieuwend en een absolute aanrader!
Hanneke Joosen
Hanneke Joosen
10:30 13 Nov 21
Door Bert boek ik aanzienlijke resultaten. Op diverse zoekwoorden ben ik omhoog geschoten. Aanrader dus en een fijne bent met een zeer waardevolle Facebook groep.
Volgende beoordelingen
js_loader