Hoeveel kost linkbuilding?

door | mrt 15, 2022 | SEO

Power SEO logo robot

Veel bedrijfseigenaren vragen ons hoeveel linkbuilding kost en terecht. Een goede linkbuilding campagne kan namelijk het verschil betekenen tussen een bloeiende online-aanwezigheid en volledig niet ranken.

Maar helaas is er niet één definitief antwoord op deze vraag. De prijs van een linkbuilding campagne varieert heel veel omdat het werk ook heel veel kan omvatten, maar soms ook maar een klein project kan zijn. Hierin kun je zelf ook heel veel betekenen

1. Wat is linkbuilding en waarom is het belangrijk

Linkbuilding is het proces van het verwerven van links van externe websites naar je eigen website. Dit is een belangrijk onderdeel van SEO, want het helpt de zichtbaarheid en de ranking van je website in de zoekmachine resultaten pagina’s (SERPs) te verbeteren. Om effectief links te bouwen, moet je websites van hoge kwaliteit vinden die relevant zijn voor je bedrijf of industrie.

2. Hoeveel kost linkbuilding

Hoeveel kost link building? Dit is een vraag die bedrijfseigenaars vaak stellen, en met goede reden. Een goed uitgevoerde link building campagne kan het verschil betekenen tussen een bloeiende online-aanwezigheid en helemaal geen ranking.

Er is echter niet één definitief antwoord op deze vraag. De prijs van een linkbuilding campagne varieert van een paar honderd euro tot tienduizenden euro. Dit verschil zit hem in deels door de omvang en de reikwijdte van het project, en ook door het aantal en de kwaliteit van de gekochte links. Met andere woorden. Soms kun je hoog komen in Google met een paar links. Maar soms heb je ook duizenden links nodig om hoog in Google te komen.

3. Welke factoren beïnvloeden de prijs van een linkbuilding campagne

Er zijn verschillende factoren die de prijs van een linkbuilding campagne beïnvloeden. Enkele van de belangrijkste factoren zijn:

– De omvang en de reikwijdte van het project

– Het aantal en de kwaliteit van de gekochte links

– Het soort links dat gekocht wordt

– De mate van concurrentie in de industrie

– De geografische ligging van het bedrijf

4. Hoe krijg je het meeste waar voor je geld als je een linkbouwer inhuurt

Als je een linkbuilder inhuurt, is het belangrijk dat je zeker weet dat je het meeste waar voor je geld krijgt. Hier zijn een paar tips om je te helpen het meeste waar voor je geld te krijgen:

– Zorg dat je begrijpt wat bij de prijs is inbegrepen. Sommige linkbouwers rekenen per uur, terwijl anderen een vast bedrag vragen. Zorg dat je weet wat in de prijs inbegrepen is, zodat je appels met appels kunt vergelijken.

– Vraag een offerte van de link bouwer. Dit moet een overzicht bevatten van het werk dat gedaan zal worden, het aantal links dat gebouwd zal worden, en het tijdsbestek voor het project.

– Vraag referenties van vroegere klanten. Dit zal je een idee geven van de kwaliteit van het werk dat de link bouwer kan leveren.

– Bekijk de website en de blog van de link bouwer. Dit geeft je een idee van het soort werk dat ze kunnen doen.

5. De voordelen van het gebruik van PowerSEO

Bij PowerSEO betaal je een in verhouding lage prijs omdat we veel automatiseren. Waar andere linkbuilders handmatig werken geloven wij in de kracht van automatisering. Links bouwen doen we op ons eigen netwerk maar ook op sites van anderen om je linkprofiel divers te houden.

Websites die aanbieden links voor je te bouwen kunnen behoorlijk duur worden, dus we raden je aan een paar prijzen te vergelijken voor je een beslissing neemt. Ook als je PowerSEO overweegt!

Locatie en Contact

PowerSEO
Cantaart 11
9291 AK Kollum

Whatsapp: Klik hier

Info@powerseo.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een merk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes.

× Hoe kan ik je helpen?