Doe zelf de basis! Download de gratis SEO checklist

Hoeveel kost linkbuilding?

door | mrt 15, 2022 | SEO

Power SEO logo robot

Veel bedrijfseigenaren vragen ons hoeveel linkbuilding kost en terecht. Een goede linkbuilding campagne kan namelijk het verschil betekenen tussen een bloeiende online-aanwezigheid en volledig niet ranken.

Maar helaas is er niet één definitief antwoord op deze vraag. De prijs van een linkbuilding campagne varieert heel veel omdat het werk ook heel veel kan omvatten, maar soms ook maar een klein project kan zijn. Hierin kun je zelf ook heel veel betekenen

1. Wat is linkbuilding en waarom is het belangrijk

Linkbuilding is het proces van het verwerven van links van externe websites naar je eigen website. Dit is een belangrijk onderdeel van SEO, want het helpt de zichtbaarheid en de ranking van je website in de zoekmachine resultaten pagina’s (SERPs) te verbeteren. Om effectief links te bouwen, moet je websites van hoge kwaliteit vinden die relevant zijn voor je bedrijf of industrie.

2. Hoeveel kost linkbuilding

Hoeveel kost link building? Dit is een vraag die bedrijfseigenaars vaak stellen, en met goede reden. Een goed uitgevoerde link building campagne kan het verschil betekenen tussen een bloeiende online-aanwezigheid en helemaal geen ranking.

Er is echter niet één definitief antwoord op deze vraag. De prijs van een linkbuilding campagne varieert van een paar honderd euro tot tienduizenden euro. Dit verschil zit hem in deels door de omvang en de reikwijdte van het project, en ook door het aantal en de kwaliteit van de gekochte links. Met andere woorden. Soms kun je hoog komen in Google met een paar links. Maar soms heb je ook duizenden links nodig om hoog in Google te komen.

3. Welke factoren beïnvloeden de prijs van een linkbuilding campagne

Er zijn verschillende factoren die de prijs van een linkbuilding campagne beïnvloeden. Enkele van de belangrijkste factoren zijn:

– De omvang en de reikwijdte van het project

– Het aantal en de kwaliteit van de gekochte links

– Het soort links dat gekocht wordt

– De mate van concurrentie in de industrie

– De geografische ligging van het bedrijf

4. Hoe krijg je het meeste waar voor je geld als je een linkbouwer inhuurt

Als je een linkbuilder inhuurt, is het belangrijk dat je zeker weet dat je het meeste waar voor je geld krijgt. Hier zijn een paar tips om je te helpen het meeste waar voor je geld te krijgen:

– Zorg dat je begrijpt wat bij de prijs is inbegrepen. Sommige linkbouwers rekenen per uur, terwijl anderen een vast bedrag vragen. Zorg dat je weet wat in de prijs inbegrepen is, zodat je appels met appels kunt vergelijken.

– Vraag een offerte van de link bouwer. Dit moet een overzicht bevatten van het werk dat gedaan zal worden, het aantal links dat gebouwd zal worden, en het tijdsbestek voor het project.

– Vraag referenties van vroegere klanten. Dit zal je een idee geven van de kwaliteit van het werk dat de link bouwer kan leveren.

– Bekijk de website en de blog van de link bouwer. Dit geeft je een idee van het soort werk dat ze kunnen doen.

5. De voordelen van het gebruik van PowerSEO

Bij PowerSEO betaal je een in verhouding lage prijs omdat we veel automatiseren. Waar andere linkbuilders handmatig werken geloven wij in de kracht van automatisering. Links bouwen doen we op ons eigen netwerk maar ook op sites van anderen om je linkprofiel divers te houden.

Websites die aanbieden links voor je te bouwen kunnen behoorlijk duur worden, dus we raden je aan een paar prijzen te vergelijken voor je een beslissing neemt. Ook als je PowerSEO overweegt!

Linkbuilding prijzen

Links naar je site geven een signaal aan Google af dat jouw site relevant is voor je onderwerp. Het is dus een grote factor om hoog te komen in Google. PowerSEO bouwt kwaliteit links in eigen beheer. Dus geen concurrenten op dezelfde pagina! Nooit!

Locatie en Contact

PowerSEO
Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

Info@powerseo.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een merk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.

Eva Wentink
Eva Wentink
14:42 24 May 22
Bert biedt veel tips en mogelijkheden om de SEO van je website te verbeteren. Helemaal top!
Didy Wittmer
Didy Wittmer
10:31 20 May 22
Bert weet waar hij over praat. Hij is zeer behulpzaam en ik heb dan ook al veel aan zijn tips gehad.Hij legt zaken op... een duidelijke manier uit, waardoor het voor iedereen begrijpbaar is.PowerSEO is dan ook zeker een aanrader!lees verder
Ingwer Luken
Ingwer Luken
07:22 17 May 22
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar goed advies. Bert heeft veel verstand van SEO en heeft mij al heel veel en... goed geholpen. Ook zijn facebook groep is superhandig voor gratis tips om je webshop beter te maken met veel behulpzame leden.lees verder
Tim van Iersel
Tim van Iersel
16:43 11 Jan 22
Handige SEO tools 👍
Jeanne Grobler
Jeanne Grobler
14:31 01 Jan 22
Bert van der Meer heeft mij op een eenvoudige wijze geholpen met een zoekwoord opdracht. Dit was voor mij echt een... eye-opener. Hoe kun je op een eenvoudige wijze hoger in Google kan komen. Bedankt Bert ik ga er mee aan de slag.lees verder
Bianca Jansen
Bianca Jansen
18:06 12 Dec 21
Ik kan power seo absoluut aanraden. Je krijgt waar je om vraagt. Bert is zeer betrokken en behulpzaam. En naast zijn... werkzaamheden is er ook de nog de facebookgroep die zeer actief is, en waar je dagelijks waardevolle informatie uithaalt. Power seo is de beste keuze als je geheel of gedeeltelijk de seo wil uitbesteden.lees verder
Artisan Gifts
Artisan Gifts
12:13 12 Dec 21
De SEO technieken van dit bedrijf zijn zeer vernieuwend en een absolute aanrader!
Hanneke Joosen
Hanneke Joosen
10:30 13 Nov 21
Door Bert boek ik aanzienlijke resultaten. Op diverse zoekwoorden ben ik omhoog geschoten. Aanrader dus en een fijne bent... met een zeer waardevolle Facebook groep.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader