vermelding google maps

Gratis SEO advies via Facebook wacht op jou. Je staat er niet alleen voor. Word gratis lid (klik op het plaatje)!

Power SEO logo robot

Google maps is een gratis en gemakkelijk te gebruiken kaartendienst die al jaren bestaat. Het beste eraan is dat gebruikers hun eigen informatie kunnen toevoegen, zoals de locatie van hun bedrijf of favoriete restaurant. Het is eenvoudig om te beginnen: ga naar google.com/maps (of typ Google Maps in) en zoom in op het gebied dat u in kaart wilt brengen; klik op “add” in de rechterbovenhoek van uw scherm; typ in wat u wilt toevoegen met woorden of door te klikken op een punt op de kaart waar u het wilt hebben, druk vervolgens op enter als u klaar bent met typen. Bijvoorbeeld, als ik mijn vandaag gepubliceerde blog post wil toevoegen aan mijn buurtkaart, hoef ik alleen maar devolgend:

Google maps is een gratis en gemakkelijk te gebruiken kaartendienst die al jaren bestaat. Het beste eraan is dat gebruikers hun eigen informatie kunnen toevoegen, zoals de locatie van hun bedrijf of favoriete restaurant. Het is eenvoudig om te beginnen: ga naar google.com/maps (of typ Google Maps in) en zoom in op het gebied dat u in kaart wilt brengen; klik op “add” in de rechterbovenhoek van uw scherm; typ in wat u wilt toevoegen met woorden of door te klikken op een punt op de kaart waar u het wilt hebben, druk vervolgens op enter als u klaar bent met typen. Bijvoorbeeld, als ik mijn vandaag gepubliceerde blog post wil toevoegen aan mijn buurtkaart, hoef ik alleen maar devolgend:

Locatie en Contact

PowerSEO
Cantaart 11
9291 AK Kollum

Whatsapp: Klik hier

Info@powerseo.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een merk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes.

× Hoe kan ik je helpen?