Business google account

Gratis SEO advies via Facebook wacht op jou. Je staat er niet alleen voor. Word gratis lid (klik op het plaatje)!

Power SEO logo robot

Business google account

Bedrijven hebben een professioneel e-mail adres nodig dat hun bedrijfsnaam gebruikt, niet een algemeen Gmail account. Bedrijven moeten de e-mails van hun werknemers kunnen volgen en permissies instellen zodat gevoelige informatie niet met de verkeerde mensen gedeeld wordt. Bedrijven moeten toegang hebben tot klantengegevens en analyses, zodat ze weloverwogen beslissingen over hun marketing campagnes kunnen nemen. Bedrijven moeten Google’s suite van productiviteitsmiddelen kunnen gebruiken om efficiënter te kunnen werken. Een zakelijk google account is essentieel voor elk bedrijf dat serieus genomen wil worden. Als je SEO doet moet je ook een Google Account hebben. Dit is nodig om Analytics en Google Search Console toegang te krijgen. Je komt er dus niet omheen vaak.

Hoe maak je een Google account

Bedrijven moeten op Google staan. Punt uit. Door een zakelijk Google account aan te maken kun je gebruik maken van waardevolle hulpmiddelen als Business Gmail, Hangouts Meet, en Agenda. Je kunt deze apps gebruiken om samen te werken met collega’s, videovergaderingen te plannen, en georganiseerd te blijven. Bovendien worden zakelijke Google accounts geleverd met extra opslag- en beveiligingsfuncties om je gegevens veilig te houden. Dus als je nog geen Business Google account voor je bedrijf gebruikt, is dit het moment om je aan te melden. Volg gewoon deze eenvoudige stappen

1) Ga naar google.com/zakelijk en klik op “Get started”
2) Voer je bedrijfsnaam en adres in
3) Kies de primaire categorie die je bedrijf het beste beschrijft
4) Verifieer je vestigingsplaats
5) Verifieer of je eigenaar bent van het bedrijfsprofiel
6) Voeg een profielfoto en omslagfoto toe
7) Schrijf een korte beschrijving van je bedrijf
8) Kies aanvullende categorieën die je bedrijf beschrijven
9) Kies welke producten en diensten je aanbiedt
10) Voer de URL van je website in (voor linkbuilding heel handig).
11) Dat is het! Als je deze stappen hebt voltooid, staat je bedrijfsprofiel live op Google.

Business Google account

 

Business google account

Custom email adres

Ondernemingen moeten serieus genomen worden om succesvol te zijn. Dit houdt in dat je een professioneel e-mail adres moet hebben dat bij de domeinnaam van je bedrijf hoort. Met een aangepast e-mail adres kun je je naamsbekendheid vergroten en de relatie met je klanten verbeteren. Het maakt het ook gemakkelijker voor klanten om je website en contactinformatie te vinden. Bovendien laat een aangepast e-mail adres zien dat je een geloofwaardig bedrijf bent dat de moeite waard is om zaken mee te doen. Dus als je je bedrijf serieus naar een hoger niveau wilt tillen, neem dan vandaag nog een aangepast e-mailadres.

Google mijn bedrijf support chat

Bedrijven die Google Mijn Bedrijf gebruiken kunnen nu contact opnemen met de klantenondersteuning via een nieuwe chatfunctie. Ondernemers kunnen de chat bereiken door in te loggen op hun account en te klikken op het tabblad “Hulp nodig?”. Vertegenwoordigers van de klantenondersteuning zullen beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden over het gebruik van de site, het beheren van vermeldingen, en het oplossen van problemen. De chatfunctie is momenteel beschikbaar in het Engels, maar Google is van plan om in de toekomst ook ondersteuning voor andere talen toe te voegen. Deze nieuwe functie biedt bedrijven een andere manier om snel antwoord op hun vragen te krijgen en het meeste uit hun Google Mijn Bedrijf vermelding te halen.

Google Ads

Bedrijven moeten hun doelklanten kunnen bereiken, en er is geen betere manier om dat te doen dan met Google Ads. Met een Business Google account kunnen bedrijven advertentiecampagnes maken die potentiële klanten aanspreken op basis van hun locatie, leeftijd, geslacht, interesses, en meer. Bedrijven kunnen ook de prestaties van hun advertenties in real-time volgen en hun budget daaraan aanpassen. Het mooiste is dat je bij een Business Google account een tegoed krijgt, dat je kunt gebruiken voor advertentiecampagnes. Er is geen reden om niet van dit krachtige marketinginstrument te profiteren.

Youtube kanaal

Als je een YouTube kanaal wilt beginnen, is de eerste stap het aanmaken van een Google account voor je bedrijf. Dit geeft je toegang tot YouTube’s Creator Studio, waar je je kanaal en video’s kunt beheren. Als je je account hebt aangemaakt, is het tijd om je inhoud te gaan plannen. Wat voor soort video’s wil je maken? Wie is je doelpubliek? Wat voor toon wil je voor je kanaal zetten? Het beantwoorden van deze vragen helpt je de richting van je kanaal te bepalen. Heb je eenmaal een plan klaar, dan is het tijd om video’s te gaan maken! Vergeet niet je te richten op kwaliteit boven kwantiteit, en regelmatig te posten om je kijkers betrokken te houden. Met een beetje moeite kun je een succesvol YouTube kanaal bouwen dat je bedrijf helpt promoten.

Business google account

Wat is google analytics

Google Analytics is een webanalyse dienst van Google die website verkeer bijhoudt en rapporteert, momenteel als een platform binnen het merk Google Marketing Platform. Google lanceerde de dienst in november 2005 na de overname van Urchin. Google Analytics is nu de meest gebruikte web analytics dienst op het Internet. Google Analytics biedt een SDK waarmee gebruiksgegevens van iOS en Android apps verzameld kunnen worden, bekend als Google Analytics voor Mobiele Apps.

Locatie en Contact

PowerSEO
Cantaart 11
9291 AK Kollum

Whatsapp: Klik hier

Info@powerseo.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een merk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes.

× Hoe kan ik je helpen?