Relevante keyword tool

Je hebt een pagina met content gemaakt maar Google geeft je toch niet een hoge ranking. Misschien mis je wel relevante woorden en vragen op je pagina waardoor Google je pagina niet relevant genoeg vind.

Deze tool helpt daarbij. Vul het formulier in en krijg het resultaat in je mail.

Je komt niet in een nieuwsbrief of zo. We sturen je alleen het resultaat.

7 + 15 =

Bekijk de video met uitleg over de keyword tool

Antwoorden op vragen

Wat is dit voor tool?

Deze tool geeft je een rapport waarmee je kunt zien welke woorden je moet gebruiken op je pagina om relevanter te worden voor het onderwerp. Het geeft een overzicht van wat er speelt in jouw specifieke niche voor het keyword wat je ingeeft in het formulier.

Waarom is deze tool gratis?

Aangezien het leven al duur genoeg is heb ik besloten om deze tool gratis aan te bieden. Daarnaast hoop ik natuurlijk dat je aan me denkt als je een linkbuilding wilt gaan doen voor je site.

Dit is niet verplicht. Mocht je de tool gewoon willen gebruiken en verder geen gebruik willen maken van mijn services dan zijn we even goede vrienden.

Waarom moet ik mijn e-mail adres ingeven?

Omdat er een robot aan de andere kant van deze service zit moeten we het resultaat ergens naartoe kunnen sturen. Je e-mail word verder nergens anders voor gebruikt. We nemen je dus niet op in 1 of andere mailinglijst of iets dergelijks. 

Hoe snel komen de resultaten in mijn e-mail?

Dat is een beetje afhankelijk van hoe druk het is bij de robot aan de achterkant. Normaal gesproken krijg je de resultaten binnen 5 minuten.

Het kan natuurlijk druk zijn en dan duurt het langer. De robot behandelt 1 rapport per 5 minuten om de lading op de server niet te hoog te laten oplopen. Maar wees gerust. Je rapport komt vanzelf.

Locatie en Contact

Cantaart 11
9291 AK Kollum

06-22449127  (Alleen whatsapp)

vdm@vdmmarketing.nl

Wie is PowerSEO

PowerSEO is een submerk van VDMmarketing. Al meer dan 10 jaar ervaring in SEO met bewezen methodes. Met dank aan Zelfranken voor theorie over Linkbuilding.

Power seo
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Bianca Jansen
Bianca Jansen
18:06 12 Dec 21
Ik kan power seo absoluut aanraden. Je krijgt waar je om vraagt. Bert is zeer betrokken en behulpzaam. En naast zijn werkzaamheden is er ook de nog de facebookgroep die zeer actief is, en waar je dagelijks waardevolle informatie uithaalt. Power seo is de beste keuze als je geheel of gedeeltelijk de seo wil uitbesteden.
Artisan Gifts
Artisan Gifts
12:13 12 Dec 21
De SEO technieken van dit bedrijf zijn zeer vernieuwend en een absolute aanrader!
Hanneke Joosen
Hanneke Joosen
10:30 13 Nov 21
Door Bert boek ik aanzienlijke resultaten. Op diverse zoekwoorden ben ik omhoog geschoten. Aanrader dus en een fijne bent met een zeer waardevolle Facebook groep.
Volgende beoordelingen
js_loader